All About me

'Dromen zijn er om te verwezenlijken', zo luidt het levensmotto van schoonheidsspecialiste en visagiste Denise Beekvelt (25) uit Wormer. De plek waar ze nu staat in het leven is daar het positieve gevolg van. Als schoonheidsspecialiste en masseuse helpt ze mensen waar mogelijk op schoonheidsniveau. Als floormanager binnen de cityspa in Amsterdam, waar ze die werkzaamheden verricht, weet ze ook nog eens alles in de juiste banen te leiden; iets wat ze met veel plezier doet.

Maar haar allergrootste passie? Die ligt misschien wel in visagie. Na een opleiding basis-visagie wilde Denise meer proeven van dit vak en verreikte ze haar kennis van dit vak bij de opleiding op de Nederlandse Beautyschool in Amsterdam. Sinds het afronden van de opleiding werkt Denise regelmatig samen met fotografen om de visagie die ze aanbracht op de juiste manier te laten vastleggen. Ook weer iets waar ze ontzettend van geniet, het creatieve aspect van het vak.

Of het nu gaat om het verzorgen van het lichaam of om de juiste visagie, kritisch op zichzelf blijft ze altijd. Want, zoals Denise zelf zegt: “Ik ben pas tevreden als de persoon in mijn stoel zich goed voelt bij mijn werk.”

 Written by Rosanne langenberg